Zerrin Üstel’den yaşlılara moral ziyareti
Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.
Lapta Huzurevi Sorumlusu Ahmet Sakinoğlu açılış konuşmasında, Lapta Huzurevi’nde yaklaşık 10 aydır görev yaptığını dile getirdi ve Huzurevi’nde halen 25 çalışan ve 32 kişinin kaldığını kaydetti.
Lapta Huzurevi’nin devlete bağlı tek huzurevi olduğuna dikkat çeken Sakinoğlu, Huzurevi’nde kalan yaşlılara diyetisyen programına göre yemekler yapıldığını belirtti.
Sakinoğlu ayrıca Huzurevi’nden yaşlıları kontrol edebilecek bir doktorun istihdam edilmesini talep ettiklerini söyleyerek, kendilerinin doktor talebine karşılık yapılan girişimler sonucunda bu ay bir doktor verileceğini belirtti.
Huzurevi’nin kapılarının herkese açık olduğunu dile getiren Sakinoğlu, yaşlıların hayattan kopmaması için dernekler ile güzel çalışmalar yapıldığını kaydetti.
Girne Kadın Kolları Başkanı Fatoş Ünal da, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlıları ziyaret edip hediyeler vermek istediklerini belirtti.
Yaşlıları her zaman düşünerek ilgilenmenin herkesin asli sorumluluğu olduğunu dile getiren Ünal, 6 ilçe kadın kolları olarak yaşlıların sosyal haklarıyla ilgileneceklerini söyledi.
Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel de konuşmasında, tüm yardım dernekleri ve kadın kollarına teşekkür etti.
Yaşlılara ve çocuklara çok önem verdiğini dile getiren Üstel, yaşlıların ihtiyaçlarının hiç bir koşulda eksik edilmemesi gerektiğini kaydetti.
Yaşlılara ayda bir doktor gelmesi için tüm çabanın gösterileceğine de değinin Üstel, yaşlıların ellerinden öptüğünü belirterek, uzun sağlıklı günler diledi.
Konuşmaların ardından Huzurevinde kalan yaşlılara hediyeler takdim edildi.










Güç-Sen: Mağusa Limanı’nda kalıcı çözüm olana kadar her türlü eylem yapılacak
SOS Çocuk Köyü’nden bayram mesajı ve bağış çağrısı
Adil Onalt’tan hükümete sert tepki: “Süt paralarının ödenmemesi üreticiye vurulan büyük bir darbedir”
Son bir haftada 20 yangın ve 29 özel servis olayı…
Otelciler Birliği, otellerin bayram doluluk oranlarını açıkladı: “Büyük otellerde yüzde 71, küçüklerde yüzde 34”