Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Üstel, DR. Fazıl Küçük Spor Oyunları Ödül Töreni’ne katıldı


Üstel, DR. Fazıl Küçük Spor Oyunları Ödül Töreni’ne katıldı
0 views
06 Kasım 2023 - 11:01


Üstel, DR. Fazıl Küçük Spor Oyunları Ödül Töreni’ne katıldı

Başbakan Ünal Üstel, Gazimağusa Namık Kemal Meydanı’nda  gerçekleştirilen 21. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları ödül törenine katılarak, oyunlarda başarı sağlayan sporculara madalyalarını takdim etti.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Ünal Üstel, ” Dr. Fazıl Küçük Oyunları, KKTC’nin bugünlere gelmesini sağlayan,  insanımızın özgürlük mücadelesini başlatan ve bugünlere taşıyan Dr. Fazıl Küçük’ün hem ismini yaşatmak hem de mücadelesini çocuklarımıza ve gençlerimize aktarabilmek adına önemlidir” şeklinde konuştu.

Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nın her yıl Lefkoşa’da yapıldığına dikkat çeken Başbakan Ünal Üstel, ” Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları bu yıl ülkemiz için büyük anlamı olan Gazimağusa ilçemizde gerçekleştirildi.   Bunun sebebi de 6 Şubat deprem felaketinde  yitirdiğimiz “Şampiyon Melekler” imizdir…  Hükümet olarak bu  yıl organizasyonu Şampiyon Meleklerin şehrinde yapmak istedik. Onların adını yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Başbakan  Üstel, Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nın düzenlenmesinde emeği geçen Spor Dairesi Müdürlüğü’ne, Gazimağusa Belediyesi’ne, Voleybol Federasyonu’na,  Cimnastik Federasyonu’na,  Basketbol Federasyonu’na ve Tenis Federasyonu’na da teşekkürlerini sundu.


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.