Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi


Pazar akşamından itibaren 4 gün yağmur bekleniyor


Pazar akşamından itibaren 4 gün yağmur bekleniyor
171 views
12 Mart 2021 - 17:44





Pazar akşamından itibaren 4 gün yağmur bekleniyor

Meteoroloji Dairesi, 14 Mart Pazar günü akşam saatlerinden itibaren 17 Mart Çarşamba gününe kadar 4 gün yağmur beklendiğini bildirdi.

Pazar akşamından itibaren 4 gün yağmur bekleniyor

Meteoroloji Dairesi önümüzdeki bir haftalık sürede genellikle alçak basınç sistemi ile serin ve nemli hava kütlesinin etkili olacağını açıkladı.

Buna göre hava yarın, açık ve az bulutlu, pazar parçalı çok bulutlu, akşam saatleri yer yer sağanak yağmurlu olacak.

Pazartesi, salı, çarşamba günleri yer yer sağanaklar beklenirken, perşembe yağmurlu hava yerini parçalı bulutlu havaya bırakacak. Cuma hava parçalı ve az bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 18 – 21 derece santigrat  dolaylarında seyredecek.

Rüzgâr, genellikle kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esecek.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.