Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Özersay: “Alın size bir skandal daha!”


Özersay: “Alın size bir skandal daha!”
45 views
24 Temmuz 2022 - 16:52


Özersay: “Alın size bir skandal daha!”

HP Genel Başkanı Kudret Özersay Devlet Piyangosu’ndaki fotoğraf hatasının 20 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı tarafından da yapıldığını söyledi.

“Alın size bir skandal daha!” diyen Özersay aynı fotoğrafın Cumhurbaşkanlığı tarafından da paylaşıldığını yazdı.

İşte Özersay’ın paylaşımı:

Aynı hatayı Cumhurbaşkanlığı da yapmış maalesef. 20 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanarak yayınlanan 20 Temmuz videosunda da aynı fotoğrafı, yani EOKA milislerinin fotoğraflarını mücahitlerin fotoğrafıymış gibi kullanmışlar maalesef. Sayın Tatar açıklamasında “bu saygısızlık affedilemez, kimse Erenköy direnişini küçük düşüremez” demişti, maalesef Cumhurbaşkanlığı buna sebebiyet vermiş oldu! o zaman Cumhurbaşkanlığı bağlamında da gereğini yapmanız gerekir.

Bu sabah Avrupa Gazetesinin ortaya çıkardığı skandalın bir diğer versiyonu da bu videodur maalesef.

Sayın Tatar ve sayın Üstel’e çağrımdır. Derhal Halktan ve özellikle Erenköy mücahitlerinden ÖZÜR DİLEYİN. Ve bu özrünüzü 8 Ağustos törenleri sırasında orada, tören alanında Erenköy gazilerinin ve şehitlerin ailelerinin önünde tekrar edin.

Milliyetçilik belirli değerlere, tarihe ve devletin itibarına sahip çıkmayı gerektirir. Bu ÖZENSİZLİK, LİYAKAT OLMAKSIZIN YAPILAN ATAMALAR ve VURDUMDUYMAZLIK devletin değil itibarını korumak, bilakis ALTINI OYMAKTADIR.

 


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.