Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimi
Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında 23-24.11.2021 tarihleri, 21:00 – 01:00 saatleri arasında, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.
Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, pansiyonlar, restoran, kafe- bar, meyhaneler, marketler, alkollü içki satışı yapılan mekanlar ile gece kulüpleri kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 19 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 540 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 153 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 10 araç ise trafikten men edildi.
İskele’de gerçekleştirilen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren eğlence mekanları ve kumarhaneler kontrol edilmiş olup herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 320 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 67 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, bir araç ise trafikten men edildi.










Güzelyurt-Lefke çevre yolu yarın kısmen trafiğe kapatılacak
Bağımsızlık Yolu’nun “Kasiyerler Ayağa” belgeseli, Türkiye’de, İşçi Filmleri Festivali’nde gösterime giriyor
Trafik denetimleri: 275 sürücü rapor edildi, 32 araç trafikten men edildi
“Ev İçi Şiddetle Mücadelede Ağı” toplantısı yapıldı
KTTB ve EHHD’den AB finansmanlı “Sağlık için Birlikte Projesi”