Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’ta uyuşturucu tasarrufu: 6 tutuklu


Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’ta uyuşturucu tasarrufu: 6 tutuklu
4 views
03 Şubat 2024 - 12:36


Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’ta uyuşturucu tasarrufu: 6 tutuklu

Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’ta uyuşturucu tasarrufu suçundan toplam 6 kişi tutuklandı.

Lefkoşa

Polis Basın Bülteni’nde yer alan bilgiye göre, dün saat 19.30 sıralarında Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısından KKTC’ye giriş yapan A.K.(E-26)’nin kullanımındaki araçta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 250 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Girne

Dün saat 09.00 sıralarında Girne’de Ecevit Caddesi üzerinde kullanımındaki araç ile trafik suçu işlediği gerekçesiyle, Polis Ekipleri tarafından kontrol maksatlı durdurulan B.E.B.(E-18)’nin şüpheli hareketli sonucu üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 0.5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Güzelyurt

Dün saat 16.30 sıralarında Güzelyurt’ta Manisa Bulvarı üzerinde, Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı Ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, N.O.İ.(E-19)’nin kullanımındaki ve A.M.I.B. (E-22), M.B.H.M.(E-23) ile A.F.H.O.(E-23)’nin yolcu olarak bulundukları araçta yapılan aramada, yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Polisin soruşturmaları sürüyor…


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.