Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Güzellik kraliçesi Fatma Mani ve Bülent Günkut Fikri Ataoğlu’na ziyarette bulundular


Güzellik kraliçesi Fatma Mani ve Bülent Günkut Fikri Ataoğlu’na ziyarette bulundular
7 views
30 Aralık 2023 - 20:57


Güzellik kraliçesi Fatma Mani ve Bülent Günkut Fikri Ataoğlu’na ziyarette bulundular

40 Yılın Yarışması 2023 Güzellik Kraliçesi Fatma Mani, Günkut Ajans Kurucu Başkanı Bülent Günkut  ve eşi Zehra Günkut ile birlikte 2023 yılı adına Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’na ziyarette bulundular.

KKTC’nin kuruluşu ve dünyaya ilanından itibaren geçen 40 yılın sürecinde her yıl Miss Kuzey Kıbrıs olarak gerçekleşen ve bu yıl 40. yılı yaşanan ‘Kalite Marka Efsane’ tescilli güzellik yarışmasının 40 Yılın Yarışması 2023  Güzellik Kraliçesi Fatma Mani, Günkut Ajans Kurucu Başkanı Bülent Günkut  ve eşi Zehra Günkut ile birlikte 2023 Yılı adına Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’na ziyarette bulundular.

25.Geleneksel Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması 2023 yılı Birincisi Kubilay İmren ve 2. Suat Kazma da kabulde yer aldılar.

Turizm Bakanlık Müsteşarı Serhan Aktunç ve bazı müdürlerin de yer aldığı kabulde Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs’lara armağanlar verdi. Günkut Ajans da 40. yıla özel tasarım Miss Kuzey Kıbrıs heykelini Fikri Ataoğlu‘na takdim ettiler.

“Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” misyonu ile geçen 40 yılın ardından 2024 ve ilerisi yıllarda da Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs Geleneksel yarışmalarının ülkede yaşanan güzellikler adına dünya yarışmalarında da temsiliyetinin devam edeceğini ve 40 yılda gerçekleşen 90 dünya yarışmasının ardından gelecek yıllarda da aynen “Kalite Marka Efsane” ilkeleri ile dünyaya KKTC’den yükselen güzellikler ve iyilikler adına “İşte Kuzey Kıbrıs  diyeceklerini dile getiren  Kurucu Başkan Bülent Günkut, umutla ve yılmadan  ileriye  2024  yılına   tanınma ve tanıtma çalışmalarına   hız kazandıracaklarını bu yolda  daha  deneyimli ve 40 yılın uğraşıları ile  emin adımlarla ilerleyeceklerini bildirdi.

Miss Kuzey Kıbrıs 2023 Güzeli Fatma Mani ve Bay Kuzey Kıbrıs 2023 Kubilay İmre, Başbakan Yardımcısı ,Turizm ,Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu‘na nezaket ziyaretinde “Ülkemizi en iyi şekilde Kuzey Kıbrıs bandı ile dünya yarışmalarında temsil edeceğiz… Kuzey Kıbrıs yaşayan ve yaşatılacak bir olgudur. 15 Kasım 1983 yılından itibaren geçen 40 yıl boyunca dünyanın çeşitli ülkelerinde  90 Dünya yarışmasında  Kuzey Kıbrıs bandı ile yer almanın onur ve gururu içinde gelecek yıllarda aynı amaç ve anlamla temsiliyetlerimiz devam edecektir..” ifadelerine yer verdi.


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.