Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Badminton Federasyonu’nda sporcu ve Federasyon yetkilileriyle bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Tatar, ziyarette yaptığı konuşmada, badmintonun yaygınlaşması için yapılan çalışmalar neticesinde bugün yaklaşık 600 sporcunun badmintonla ilgilendiğini, başarılı sporcuların da uluslararası turnuvalarda yer aldığını ifade etti.
Ülke tanıtımının sadece siyasi çalışmalarla değil, kültür, sanat ve sporla da yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk halkının mücadelesini dünyaya anlatmak için gayret ettiklerini söyledi.
Devletin spora, gençliğe ve kişisel gelişime önem verdiğini anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuları, aileleri ve antrenörleri tebrik etti, yaptıkları çalışmaların ülke adına önemli olduğunu kaydetti.
Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz de konuşmasında ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Spora verdiği önem ve destekten dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür eden Fırat Deniz, Badminton Federasyonu’na yapılan desteklerin de yardımıyla bugün 68 sporcunun Türkiye’de mücadele ettiğini, 6 sporcunun Türkiye Milli Takımı’nda yer aldığını kaydetti.










KTGB Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri için başvurular başladı
Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay, mahallelerinde çevre temizliği yapan çocuklara teşekkür etti
Narenciye üretiminde su tasarrufu ve verim artışı için proje başlatıldı
Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali pazartesi günü başlıyor
Alagadi’de evcil hayvanlar için festival düzenleniyor