Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi


Büyük üzüntü yaratan olayın ilk tanığı konuştu


Büyük üzüntü yaratan olayın ilk tanığı konuştu
133 views
08 Ocak 2021 - 16:20





Büyük üzüntü yaratan olayın ilk tanığı konuştu

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre saat 03.30 sıralarında, Geçitkale’de oturan 52 yaşındaki İbrahim Çobanoğlu ve eşi 48 yaşındaki Bengü Çobanoğlu ikametgahlarının yatak odası içerisinde tabanca ile vurulmak suretiyle olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

Yine aynı ikametgah içerisinde bulunan 14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili polis soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

BRT muhabirinin edindiği bilgilere göre, ailenin dördüncü bireyi olayın ardından komşularından yardım istedi.

Ülkede büyük bir üzüntü yaşanmasına neden olan olayın ilk tanığı İbrahim Gamar BRT’ye konuştu.

Gamar, sabaha karşı saat 3 civarında evin büyük oğlunun camlarını yumruklayarak kendilerini uyandırdığını anlatarak, “Alın beni içeriye kurtarın, ateş etti Çınar koşturun kendine birşey yapacak” dediğini söyledi.

Büyük oğlu içeri alıp sakinleştirdikten sonra olay yerine gittiğini kaydeden Gamar, söz konusu ailenin çok iyi bir aile olduğunu ve asla böyle bir şey beklemediklerini belirtti.

BRTK

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.