Beyarmudu Belediyesi ile Çorum Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Beyarmudu Belediyesi, Çorum Belediyesi ile Protokol İmzaladı: 1 Adet Çöp Kamyonu, 3 Set Çocuk Parkı, Spor Aletleri ve 10 Tır Parke ile Bordür Hibe Edilecek
Beyarmudu Belediyesi ile Çorum Belediyesi arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında önemli bir adım atıldı. Protokol gereği Beyarmudu Belediyesi’ne 1 adet çöp kamyonu, 3 set çocuk parkı, spor aletleri ve 10 tır parke ile bordür hibe edilecek. Bu iş birliğiyle ilgili son imzalar atıldı.
Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek, şahsı ve bölge halkı adına Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Çorum halkına teşekkürlerini iletti. Başkan Bebek, “Bu değerli katkılar, belediyemize 20 gün içerisinde teslim edilecek. Halkımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bizim için çok değerlisiniz,” diyerek duygularını ifade etti.
Bu iş birliği, Beyarmudu’nun altyapı ve hizmet kalitesini artırmak için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Belediye, halkın yaşam standartlarını yükseltmek adına çalışmalarını sürdürüyor.











Senih Çavuşoğlu’nun Türkiye’ye girişine izin verilmedi!
Girne’de 23 Nisan Şenliği düzenlendi
Dörtyol’da iş kazası: 19 metreden düşen şahıs hayatını kaybetti
Bir-Sen: Hayat pahalılığının yüzde 50 ödenmesi önerisi sendikalardan gelmedi
Büsküvütçü: “Çocuklar koltuğa oturmasın, koltuktakiler çocukların çaresizliğini hissetsin!”