Orta Doğu’nun güçlü sesi Ali Al Deek, Merit Royal Diamond Otel’de bini aşkın hayranıyla buluştu. Sevilen şarkıları ve enerjik performansıyla misafirleri coşturan sanatçı, iki saat süren konseriyle büyük beğeni topladı.
Arap dünyasının yıldızlarını misafirleriyle buluşturmaya devam eden Merit Royal Diamond Otel, geçtiğimiz cumartesi akşamı Orta Doğu’nun güçlü seslerinden Ali Al Deek’i bir kez daha sahnesinde ağırladı. Diamond’ın görkemli salonunda bini aşkın hayranıyla bir araya gelen ünlü sanatçı, tam anlamıyla bir Orta Doğu fırtınası estirdi.
Sevilen şarkısı “Sayeen Dayaen” ile sahneye çıkan Ali Al Deek, eşsiz sesi ve samimi tavırlarıyla izleyicileri kendine hayran bıraktı. Arap ülkelerinden kendisini dinlemeye gelen hayranlarını selamlayan sanatçı, “Bu geceyi organize eden Merit Royal Diamond ailesine teşekkür ederim,” dedi.
Gece boyunca seslendirdiği birbirinden hareketli parçalarla misafirlerini doyasıya dans ettiren Ali Al Deek, unutulmaz bir konsere imza attı. Yaklaşık iki saat süren performansının ardından alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.











Erenköy’den 62 yıl sonra gelen ses: Naci Talat’ın mektupları
Çeler: “Danışmanlık ve işçi getirme adı altında bu ticarete vesile olmayın”
Dut Deresi Kanal Projesi adım adım ilerliyor
Hasipoğlu: “Erenköy, bir milletin gençlerinin vatanı için neleri göze alabileceğinin destanıdır”
Meteoroloji Dairesi’nden verilen bilgiye göre, bölge hafta boyunca genellikle Alçak Basınç Sistemi ile sıcak ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.