Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

“Bu kez çok umutluyuz”


“Bu kez çok umutluyuz”
96 views
06 Ekim 2021 - 10:42


“Bu kez çok umutluyuz”

Asya Polatlı’nın babası Ozan Polatlı YENİDÜZEN’e konuştu, süreç boyunca yaşananları anlattı: “İlk kez iyileşmeye bu kadar yaklaştık, heyecanlıyız”

Yaklaşık 9 aydır makinelere bağlı yaşayan ve çeşitli girişimler sonucu 27 Eylül’de tedavi için güney Lefkoşa’daki Makarios Hastanesi’ne getirilen Asya Polatlı’nın babası YENİDÜZEN’e konuştu, süreç boyunca yaşadıkları sıkıntıları anlattı.
Asya’nın durumuyla ilgili bilgi de veren baba Ozan Polatlı, “Bu kez umutluyuz” dedi.

Kendilerine defalarca sözler verildiğini ancak hiçbir vaadin yerine getirilmediğini de söyleyen Polatlı, ilk kez tedaviye bu kadar yaklaştıklarını ve bu durumun kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdi.
Tedavi süreci boyunca birçok kez hayal kırıklığına uğradıklarını yineleyen Polatlı, özellikle kampanya sürecinde yüksek yardım bekledikleri yerlerden 10 bin TL’lik yardımlar gelince umutlarını yitirme noktasına geldiklerini ifade etti.

Kampanyaya tek başına başladığını ancak kısa sürede birçok gönüllü destekçiyle seslerinin yükseldiğini dile getiren Polatlı, şu an bulundukları noktanın kendilerini mutlu ettiğini ve Zolgensma ilacını almak için gün saydıklarını söyledi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:YENİDÜZEN


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.