Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

‘12. sınıf öğrencisiyim. 3 arkadaşım pozitif. Karantinadayız.’


‘12. sınıf öğrencisiyim. 3 arkadaşım pozitif. Karantinadayız.’
1.052 views
10 Nisan 2021 - 20:08


‘12. sınıf öğrencisiyim. 3 arkadaşım pozitif. Karantinadayız.’

Karantinadaki öğrenciler konuştu…

Zirve Kıbrıs’ın 3 gün önce ‘Çok sayıda öğrenci pozitif’ başlıklı haberinde, 12. sınıfların neden yüzyüze eğitime başlamaması gerektiğiyle ilgili vatandaş, veli ve öğrencilerin endişelerini dile getirmiştik. Haberimizle ilgili pek çok olumlu ve olumsuz yorum aldık. Habere yalan diyenler de oldu ancak biz bu haberde birşey iddia etmemiş yukarıda da yazdığımız gibi vatandaş, veli ve öğrencilerin konuyla ilgili hassasiyetini ve Orta Öğretim Sendikası olan KTOEÖS’ün yaptığı araştırmadan ve bazı kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilerden yola çıkarak gerçekleri ortaya koymuştuk.

Bu hassasiyetin kanıtı da iki öğrencimizin ki, biri 12. Sınıf olduğunu beyan etmiştir,  yaptığı yorumlardır. İşte o yorumlar:

“Haber doğrudur ben Anafartalar lisesii öğrencisiyim şuan pozitifim oteldeyim benim gibi pozitif olan okuldan arkadaşlarım var bu kadar poztif olmasına rağmen öğrencileri halen okula getirmek için çabalıyorlar ben okuldan kaptım virüsü ailemede bulaştırdim bunun hesabını kim verecek ailemede pozitif arkadaşlarımda poztif bir açıklama yapılmasını istiyorum…”

“Salih Gökpınar annafartalar da okuyorum 12 sınıf öğrencisiyim 3 arkadaşımızın pozitif biz de temaslı olarak karantinaya alındık haber doğrudur yani.”

kaynak:Zirve Kıbrıs


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.