Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Serkan Şimşek’in başarısı ve istikrarlı yönetimi takdir topluyor


Serkan Şimşek’in başarısı ve istikrarlı yönetimi takdir topluyor
46 views
16 Kasım 2022 - 16:24


Serkan Şimşek’in başarısı ve istikrarlı yönetimi takdir topluyor

Son haftalarda istikrarlı ve başarılı bir yönetim sergileyen üst düzey hakemlerimizden Serkan Şimşek yine ayın hakemi ödülüne layık görüldü.

Zirve Kıbrıs ve Saka Su işbirliği ile düzenlenen “Futbolda Ayın Başarılıları” ödülleri sahiplerini buldu. KTFF Süper Ligi’nde Kasım ayındaki performansları ile öne çıkan isimlere plaket ve para ödülü takdim edildi. Ayın hakemi başarılı maçlar çıkaran Serkan Şimşek oldu. Ayın hakemi ödülünü kazanan Serkan Şimşek’e ödülünü Zirve Kıbrıs Web TV’nin “Zirvedekiler” programının yorumcusu ve teknik direktör Derviş Kolcu verdi.

KASIM AYININ YILDIZLARI…

KTFF Süper Ligi’nde Kasım ayındaki performansları ile öne çıkan isimlere plaket ve para ödülü takdim edildi.
“Ayın Başarılıları” ödüllerinde ayın futbolcusu Mağusa Türk Gücü’nün yıldızı Arif Uysal olurken, ayın teknik direktörü Cihangir’in teknik patronu Toygar Davulcu oldu. Ayın hakemi ödülü ise başarılı maçlar çıkaran Serkan Şimşek’e verildi.
Ayın Başarılıları ödül takdimi organizasyonunda Arif Uysal’a ödülünü Zirve Kıbrıs Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özsoy takdim ederken, ayın teknik direktörü ödülünü kazanan Cihangir’den Toygar Davulcu ödülünü Atakom LTD. Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Yıltan’ın elinden aldı. Ayın hakemi ödülünü kazanan Serhan Şimşek’e ise ödülünü Zirve Kıbrıs Web TV’nin “Zirvedekiler” programının yorumcusu ve teknik direktör Derviş Kolcu takdim etti.
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.