– NATO Sözcüsü Allison Hart:
– “NATO bu tür tehditlere karşı hazırlıklıdır ve tüm müttefikleri savunmak için her zaman gerekli olanı yapacaktır”
NATO Sözcüsü Allison Hart, bugün İran’dan ateşlenerek Türk hava sahasına giren balistik mühimmatın etkisiz hale getirilmesinin ardından “NATO bu tür tehditlere karşı hazırlıklıdır ve tüm müttefiklerini savunmak için her zaman gerekli olanı yapacaktır.” ifadesini kullandı.
Hart, İran’dan ateşlenerek Türk hava sahasına giren balistik mühimmatın, Doğu Akdeniz’de konuşlu NATO hava ve füze savunma unsurlarınca etkisiz hale getirilmesi üzerine ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan açıklama yaptı.
NATO Sözcüsü, “NATO bu tür tehditlere karşı hazırlıklıdır ve tüm müttefiklerini savunmak için her zaman gerekli olanı yapacaktır.” mesajını paylaştı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün İran’dan ateşlenerek Türk hava sahasına giren balistik mühimmatın, Doğu Akdeniz’de konuşlu NATO hava ve füze savunma unsurlarınca etkisiz hale getirildiğini bildirmişti.
MSB, 4, 9 ve 13 Mart’ta da Türk hava sahasına giren balistik mühimmatların Doğu Akdeniz’de konuşlu NATO hava ve füze savunma unsurlarınca etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.










Trump’tan “İran ile barış anlaşması olacak” mesajı
Erdoğan’ın Antalya Diplomasi Forumu’ndaki konuşması 3 dilde kitaplaştırıldı
Fidan: “Bu yıl 150 ülke ve 66 uluslararası kuruluştan 6 bin 400 katılımcı forumumuza katıldı”
BM: Yemen’de yaklaşık 18 milyon insan açlık sınırında
Bulgaristan’da genel seçim için oy kullanma işlemi başladı