Gönyeli Alayköy Belediyesi’nin başlattığı temizlik kampanyası, Alayköy Organize Sanayi Bölgesi’nde tüm hızıyla devam ediyor. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kampanyanın kent genelinde sürdüğü ve Alayköy’deki çalışmaların da kapsamlı şekilde yürütüldüğü bildirildi.
Belediye yetkilileri, kampanyanın amacının yalnızca geçici bir temizlik sağlamak değil, aynı zamanda bölgede kalıcı bir çevre düzeni oluşturmak olduğunu vurguladı. Açıklamada, iş insanları ve vatandaşlara da çağrıda bulunularak, çevrenin temiz tutulması konusunda iş birliği yapılmasının önemine dikkat çekildi.
“Çevremizi korumak hepimizin sorumluluğudur” ifadesine yer verilen açıklamada, belediye olarak sürdürülebilir bir çevre için kararlılıkla çalışmaya devam edileceği belirtildi.










İncirli: Sağlıkta sorunlar bitmiyor
BM’den “Kıbrıs’ta İnsan Hakları” raporu: Karma evlilik konusunda Güney’in tavrı üzüntüyle karşılandı
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy KKTC’de
KTMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Aysal oldu
Makina Mühendisleri Odası başkanlığına yeniden Ayer Yarkıner getirildiMakina Mühendisleri Odası başkanlığına yeniden Ayer Yarkıner getirildi