Girne’de trafik levha ve işaretlerine uymayarak araç kullanan bir sürücü, medyada yayımlanan görüntüler üzerine polis tarafından tespit edilerek cezalandırıldı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Farabi Sokak’ta seyir halindeyken trafik levha ve işaretlerine uymadığı görülen araç sürücüsüne ait görüntülerin medyada yer almasının ardından Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Ekipleri çalışma başlattı.
Yayınlanan görüntüleri ihbar olarak değerlendiren ekipler, söz konusu araç sürücüsünü kısa sürede tespit etti.
Sürücüye, işlediği trafik suçu nedeniyle 7 bin 89 TL 30 kuruş para cezası uygulanırken, sürücü ehliyetine 15 ceza puanı işlendi.











Erenköy’den 62 yıl sonra gelen ses: Naci Talat’ın mektupları
Çeler: “Danışmanlık ve işçi getirme adı altında bu ticarete vesile olmayın”
Dut Deresi Kanal Projesi adım adım ilerliyor
Hasipoğlu: “Erenköy, bir milletin gençlerinin vatanı için neleri göze alabileceğinin destanıdır”
Meteoroloji Dairesi’nden verilen bilgiye göre, bölge hafta boyunca genellikle Alçak Basınç Sistemi ile sıcak ve nispeten nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.