Cumhurbaşkanlığı ile Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı (KTEV) iş birliğinde, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla çocuklara yönelik halka açık kukla tiyatro etkinlikleri düzenleniyor.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, 1 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek etkinliklerde, “Gizli Hazine” adlı Karagöz gölge oyunu ile özel gereksinimli çocukların katılımına uygun hazırlanan “Piskot ve Rüzgar ile Parkta Bir Gece” adlı özgün, müzikli ve interaktif kukla oyunu sahnelenecek.
Cumhurbaşkanlığı Beyaz Salon ve Kütüphane alanlarında 14.30-15.30 saatleri arasında yer alacak etkinlikler, her yaş grubundan çocuk ve ailelerin katılımına açık olacaktır.
Kontenjanla sınırlı etkinliğe başvuru ve bilgi için 0392 612 70 10 numaralı telefon aranabilir.










Akpınar: “KKTC günübirlik siyasetle, sloganlarla, algı yönetimleriyle ve seçim odaklı yaklaşımlarla taşınabilecek bir noktada değil”
Besim: “Askeri hastanenin sivile açılması sağlık sistemini zayıflatır”
Meclis Genel Kurulu’nda gerginlik: Üstel ile Derya arasında “Konuşma” tartışması
İncirli: Gazeteciliğin suç haline getirilmesine izin vermeyeceğiz
Güç-Sen: Mağusa Limanı’nda kalıcı çözüm olana kadar her türlü eylem yapılacak