Girne, Demirhan ve Gazimağusa’da meydana gelen olaylarda 3 kişi tutuklandı.
Girne’de icra memuruna bıçakla tehdit
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün Girne’de kendisine celpname tebliğ etmek isteyen kadın icra memurunu tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla tehdit eden A.Ç.A.’nın (E-42), memura zarar vereceği yönünde şiddet tehdidinde bulunduğu ve bağırıp çağırarak, çevreye rahatsızlık verdiği belirlendi.
Demirhan’da uyuşturucu
Aynı gün, Demirhan’da, şüpheli hareketleri üzerine O.K.’nin (E-36) kullandığı aracı durduran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği ekibi, şahsın üzerinde yaptığı aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit etti.
Gazimağusa’da uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi
Gazimağusa’da ise, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından bir apartmanın park alanında şüpheli görülen E.C.Ö.’nün (E-18) üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan toplam 38 bin TL, 20 Sterlin ve 5 Euro nakit para emare olarak alındı.
Söz konusu üç ayrı olayda adı geçen üç kişi de tutuklanırken, soruşturmaların devam ettiği belirtildi.










Üstel: “Adil, dengeli ve sürdürülebilir bir çalışma hayatını inşa etmekte kararlıyız”
Yonca Projesi kapsamında ilk eğitim programına bankalar katıldı
50 yılın onurlu mirasıyla, geleceği kurmak
KKTC’de genç zihinler yarıştı: 3. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası heyecanı
Evrim Hınçal’dan N-82 tepkisi: İki yıldır tek bir resmi açıklama yok