Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına kermes düzenliyor
Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü’ne bağlı Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına kermes düzenliyor.
Türkiye’de 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden “Şampiyon Melekleri” anmak ve anıları yaşatmak adına düzenlenecek kermes, yarın 10.00-12.00 saatleri arasında DAÜ kampüsünde yer alacak.
Kermeste okulun takı, mum, seramik ve mutfak atölyelerinde öğrenciler tarafından üretilen ürünlerin satışa sunulacağı ve elde edilen gelirin tamamının Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne teslim edileceği belirtildi.










SOS Çocuk Köyü’nden bayram mesajı ve bağış çağrısı
Adil Onalt’tan hükümete sert tepki: “Süt paralarının ödenmemesi üreticiye vurulan büyük bir darbedir”
Son bir haftada 20 yangın ve 29 özel servis olayı…
Otelciler Birliği, otellerin bayram doluluk oranlarını açıkladı: “Büyük otellerde yüzde 71, küçüklerde yüzde 34”
Meclis, yasama ve denetim göreviyle toplandı