YYK, Gündem Kıbrıs’a uyarı cezası verdi, BRT’nin platform işletmeciliği lisansını onayladı
Yayın Yüksek Kurulu, son toplantısında yasa ihlalinde bulunan Gündem Kıbrıs’a uyarı cezası verilmesi kararı alırken, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’na platform işletmeciliği lisansı verilmesini onayladı.
YYK’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yayın Yüksek Kurulu, 29 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği son toplantısında bazı kararlar aldı.
Kurul, Gündem Kıbrıs WEB TV’de 27 Eylül tarihinde yayınlanan ‘Çiğdem Aydın’la Günaydın’ isimli programda kullanılan ifadelerle ilgili olarak, Kamu ve Özel Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları (Değişiklik) Yasası’nın 5’inci maddesinin 21’inci fıkrasında yer alan “Kişi ve kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde aşağılayan, hakaret içeren ifadeler kullanmamak” kuralının ihlal edilmesi nedeniyle bu kuruluşa uyarı cezası verilmesini kararlaştırdı.
Yayın Yüksek Kurulu, son toplantısında ayrıca Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun platform işletmeciliği başvurusunu onaylayarak, lisans verilmesini karara bağladı.










KTOEÖS’ten Eğitim Bakanlığı önünde açıklama: “Ortaya çıkacak sorunun boyutu bu yılki nakillerin iptal edilme noktasına kadar varabilecek”
Bıçaklı, sendikalar adına ortak açıklama yaptı: “Her alanda mücadeleyi sürdüreceğiz”
Tunus’ta gastronomi zaferi: Haydarpaşa Ticaret Lisesi 9 altın madalya ve “En İyi Şef” kupasıyla döndü
DAÜ’de Uluslararası “Eğitim Hakkı” Konferansı başlıyor!
Çavuşoğlu, TED Genel Başkanı Pehlivanoğlu ile görüştü