Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu, yıl sonu gösterisine hazır
Gazimağusa’da 2006’dan bu yana 0-18 yaş aralığındaki tüm özel gereksinimli bireylere eğitim veren Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitimi Okulu’nun yıl sonu gösterisi 27 Mayıs Cumartesi gerçekleştirilecek.
Sorumlu Öğretmen Emirali Evcimen’in verdiği bilgiye göre, yıl sonu gösterisi saat 18.00’de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde yer alacak.
Evcimen, mevcut 110 öğrenciyle akademik, fiziksel ve sosyal eğitimin yanı sıra kurdukları mutfak, sera, dikiş, ahşap, mum, seramik, dokuma, boyama ve baskı atölyeleri ile de öğrencilerine mesleki beceri ve bağımsız yaşam becerileri kazandırdıklarını ifade etti.
Evcimen, “10 yıla yakın bir süredir öğrenci ve öğretmenlerimizin özveri ve fedakârlıkla hazırladıkları gösterilerimizde kullanılan dekor ve kıyafetler de atölyelerimizde öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmaktadır.” bilgisini paylaştı.











Meclis Genel Kurulu’nda gerginlik: Üstel ile Derya arasında “Konuşma” tartışması
İncirli: Gazeteciliğin suç haline getirilmesine izin vermeyeceğiz
Güç-Sen: Mağusa Limanı’nda kalıcı çözüm olana kadar her türlü eylem yapılacak
SOS Çocuk Köyü’nden bayram mesajı ve bağış çağrısı
Adil Onalt’tan hükümete sert tepki: “Süt paralarının ödenmemesi üreticiye vurulan büyük bir darbedir”