Üstel: Kadınlarımızın gösterdiği çaba, bizim için çok değerli
Zerrin Üstel hanımefendi himayelerinde Ulusal Birlik Partisi Kadın kolları tarafından Lefkoşa Sarayönü Meydanında, geliri Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine bağışlanacak kermes düzenlendi.
Kermeste konuşma yapan Zerrin Üstel, “Kermesin düzenlenmesi için kadınlarımızın gösterdikleri çaba bizim için çok değerli. Bu vesileyle bu anlamlı günün gerçekleşmesinde vesile olan herkese teşekkür ederim” dedi.
Kermesi ziyaret ederek burada bir konuşma yapan Başbakan Üstel, Ulusal Birlik Partisi Kadın kollarının yıllardır yapmış olduğu bu etkinliğin geleneksel hale geldiğini ve buradan elde edilecek gelirin Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine bağışlanacağını ifade ederek Kermesin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.










SOS Çocuk Köyü’nden bayram mesajı ve bağış çağrısı
Adil Onalt’tan hükümete sert tepki: “Süt paralarının ödenmemesi üreticiye vurulan büyük bir darbedir”
Son bir haftada 20 yangın ve 29 özel servis olayı…
Otelciler Birliği, otellerin bayram doluluk oranlarını açıkladı: “Büyük otellerde yüzde 71, küçüklerde yüzde 34”
Meclis, yasama ve denetim göreviyle toplandı