Zam süt ürünlerine yüzde 20-25 oranında yansıyacak
SÜİB, çiğ süte yapılan zammın süt ürünlerine yüzde 20-25 oranla yansıyacağını açıkladı
Süt Ürünleri İmalatçıları Birliği (SÜİB), çiğ süte yapılan zamma itirazlarına karşı Başbakanlık ve Tarım Bakanlığı’ndan olumlu yanıt alamadıklarını belirterek bu zammın tüm süt ürünlerine yüzde 20-25 oranla yansıyacağının öngörüldüğünü açıkladı.
SÜİB yönetimi imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın 15 Ocak’ta tek taraflı aldığı belirtilen çiğ süt zammı kararına karşı Bakanlık ve Başbakanlık nezdinde yaptıkları tüm itirazlara ve girişimlere rağmen olumlu bir yanıt alınamadığı kaydedildi.
Açıklamada, “Kamuoyuna üzülerek beyan etmek isteriz ki; bu zammın tüm süt ürünlerine yüzde 20-25 civarında bir oranla yansıyacağı öngörülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.










Basın-Sen’den Türkiye’ye giriş yasaklarına tepki
Senih Çavuşoğlu’nun Türkiye’ye girişine izin verilmedi!
Girne’de 23 Nisan Şenliği düzenlendi
Dörtyol’da iş kazası: 19 metreden düşen şahıs hayatını kaybetti
Bir-Sen: Hayat pahalılığının yüzde 50 ödenmesi önerisi sendikalardan gelmedi