Nisa uyutuluyor
Kalbi duran Nisa Hacı’nın ilaçla uyutulmaya devam edildiği öğrenildi
Girne’de evinde kalbi duran, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’de yoğun bakım servisinde tedavi gördükten sonra Güney Kıbrıs’taki Makarios Hastanesi’ne sevk edilen 13 yaşındaki Nisa Hacı’nın durumu ciddiyetini koruyor.
Nisa’nın durumunun stabil olduğu ve ilaçla uyutulmaya devam edildiği öğrenildi. Nisa’nın bir süre daha uyutulacağı ve beyindeki hasarın toparlanmasının beklendiği ifade edildi.
Makarios Hastanesi’nin pediatri şefi Dr Avraam Elia, geçtiğimiz gün basına verdiği demeçte, Nisa’nın Kuzey Kıbrıs’ta tedavi gördüğü hastaneden ailesinin talebi üzerine Rum Sağlık Teknik Komitesinin onayı ile Makarios Hastanesine nakledildiğini açıklamıştı.
Evinde 21 Kasım’da salıncakta sallanırken, salıncağın ipi boynuna dolandığı iddia edilen Nisa Hacı’nın kalbi durmuş ve tyapılan müdahaleler sonrasında kalbi tekrar çalıştırılmıştı.










Meclis, KKTC ile Türkiye arasında çalışma hayatında iş birliğini öngören tasarıyı oy çokluğuyla kabul etti
Barçın: ”Maaş artışı vergiye gidiyor, sol cepten alıp sağ cebe koyuyorsunuz”
Şehir Plancıları Odası’ndan Köşklüçiftlik’te sarı taşlı bir binanın yıkılmasına tepki
Suay: “Engelli bireylerin karar mekanizmalarında olması gerektiğine inanıyoruz”
İncirli: Toplumun tüm kesimleriyle birlikte CTP iktidarının yol haritasını hazırladık