Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi


Runite Barış İçin Koştu


Runite Barış İçin Koştu
56 views
11 Ocak 2020 - 19:26





Runite Barış İçin Koştu

İki toplumlu koşu grubu Runite Nicosia, Lefkoşa’nın güney ve kuzeyini kapsayan yol koşusunun ikincisini düzenledi.

Yarış niteliği taşımayan 8-10 kilometrelik koşu, “Lefkoşa ile ilgili fiziksel ve zihinsel bariyerleri kaldırmak ve Lefkoşa’nın bir bütün olarak görülmesine fırsatı tanımak” amacıyla düzenlendi.

Koşu, Lefkoşa’da ara bölgede bulunan Dayanışma Evi önünden başladı. Koşuya Türk, Rum koşucuların yanı sıra Hollanda ve Rus Büyükelçiliklerinden diplomatlar katıldı.

Koşu çerçevesinde 5.5 km. Kuzey’de, 4.5 km de Güney’de koşuldu. Koşu Dayanışma Evi önünde son buldu.

Koşu sonunda Dayanışma Evi’nde Kıbrıs’ta Barış için İki Toplumlu Koro, etkinliğe katılanlar için şarkılar seslendirdi, ikramda bulunuldu.

(BRT/TAK)

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.