Göçmenköy Taşkınköy Kültür Derneği (GÖÇTAŞ) tarafından organize edilen 13. Uluslararası Göçmenköy Taşkınköy (GÖÇTAŞ) Kültür Sanat Festivali, yarın başlıyor.
GÖÇTAŞ Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival Göçmenköy Parkında yapılacak.
Festival süresince, Türkiye ve Polonya’dan ülkeye gelen gruplar sahne alacak, Portekiz, Kosova ve Macaristan’dan gelen dansçılar festivalde konuk olarak yer alacak.
Festivalde, yurt içinden çeşitli halk dansları dernekleri, modern dans grupları ve orkestralar da sahne alacak. Festivalin 8 Eylül Pazartesi gecesi gerçekleşecek kapanış gecesinde ise Lefkoşa Belediye Orkestrası konser verecek.
Göçmenköy Parkında düzenlenecek gösteriler süresince Kıbrıs’a özgü yiyecek ve el işleri stantları yanında çeşitli yiyecek, içecek, takı ve hediyelik eşya stantları kurulacak, yüz boyama vb. çocuklara yönelik aktiviteler yapılacak.
Bu yıl ilk kez özel eğitim kurumları da festivale öğrencileri ile katılarak gösteri sunacak.
Göçmenköy Belediye Parkı’nda saat 20.00’de başlayacak gösterilere tüm halkın davetli olduğu belirtildi.











Benzin ve motorine 4 TL zam
UBP’nin Lefkoşa hazırlıkları sürüyor
KKTC’ye gelen Prof. Dr. Huestis ve Dr. Smith, Uyuşturucu Mücadele Komisyonu Başkanı Hatipoğlu ile görüştü
Fiber optik ek protokolü imzalandı: Arıklı’dan “Ne dediysek o” mesajı
Lefkoşa’da kahvehanedeki tartışmada bir kişinin burnunu kıran şahıs tutuklandı