Kıbrıs Ne Haber – Kıbrıs'ın Güncel Haber Sitesi

Kazanın detayları ve yararlıların isimleri açıklandı!


Kazanın detayları ve yararlıların isimleri açıklandı!
518 views
24 Eylül 2020 - 20:26


Kazanın detayları ve yararlıların isimleri açıklandı!

Girne-Alsancak çevre yolu üzerinde bugün meydana gelen trafik kazasına ilişkin detaylar ve yaralıların isimleri açıklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan kaza ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Trafik Kazası Bugün saat 17:50 sıralarında, Girne – Alsancak çevre yolu üzerinde, Abdulcelil Korkmaz (E-68), yönetimindeki GR 403 plakalı salon araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada Zeytinlik ışıklarına geldiği zaman tarafında kırmızı ışık yandığı halde sağa Zeytinlik köyüne dönüşe geçtiği sırada o esnada karşı istikametten gelmekte olan ve tarafında yeşil ışık yanan Tekin Çiftçi (E-38) yönetimindeki HV 655 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Çarpışma sonrası GR 403 plakalı araç savrularak trafik ışıkları direğine çarpmış, HV 655 plakalı van araç ise sağ yan kısmı üzerine devrilmiştir.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile HV 655 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Türkmen Bingöl (E-33), İbrahim Aladağ (E-18), Battal Aladağ (E-20), Rıdvan Akdeniz (E-30), Bahri Akdeniz (E-50) ve Furkan Akdeniz (E-18) kaldırıldıkları Girne Dr Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavileri halen sürüyor.

Kazada yaralanan GR 403 plakalı araç sürücüsü Abdülcelil Korkmaz yapılan ilk yardım tedavisinin ardından Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.”

Voice of the Island/PGM


Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.